Verrijking

mas Grote blogafbeelding

De Orion Werkstraat is een samenwerking aangegaan samen met MAS Dienstverleners. Dit traject biedt de leerlingen uiteindelijk een arbeidscontract bij MAS.

Het ziet het traject er uit?

De opleiding duurt 20 weken. Je volgt 4 dagen per week de opleiding waarvan je iedere dag een 2 tot 3 uur lekker aan de slag gaat in de praktijk. Een keer per week volg je een projectstage onder begeleiding van je vakdocent.

Tijdens de lessen krijg je uiteraard de opleiding SVS Schoonmaak. Ook krijg je inzicht in de branche en de werksoorten, zodat jij de baan kunt vinden die perfect bij jou past.

Daarnaast gaan we met jou aan de slag! Je krijgt inzicht in je eigen mogelijkheden. We werken ook aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Wat kun je en wat wil je en hoe werk jij samen met collega’s.

We willen ook dat jij stevig in je schoenen staat als je aan het werk gaat. Daarom krijg je een weerbaarheidstraining waarin je leert om voor jezelf op te komen.
Ook krijg je een communicatie training waarin presentatietechnieken aan bod komen. Hoe vertel je wat over jezelf?  Wat vertel je dan.
In de communicatietraining leer je ook sollicitatievaardigheden, zodat je in een sollicitatiegesprek kunt vertellen wat je kwaliteiten zijn en wat jij wil bereiken in je werk.

Genoeg reden om je meteen aan te melden!
Dat kan! Neem contact op met Jelka Bröcheler of Vasanti Geestman van de Werkstraat via werkstraat@orion.nl of 020-644 22 32 / 06-55 89 27 15.

Meer weten? Bekijk het filmpje!